Siste lagsmøte før utstillingen, og det ble vist frem 4 resultat av månedsblokkutfordringen. En helt ferdig, mens tre var ikke helt i mål enda. Blokkene var imidlertid sydd sammen, så vi fikk se sånn noenlunde hvordan det skal bli. Moro å se hvor forskjellige de blir, med de samme blokkene som utgangspunkt Smile

Her er Gudveig sitt teppe. Hun har lagt til to andre blokker i tillegg til månedsutfordringsblokkene. Mangler foreløpig kanter og quilting:

Kristen A. har sydd følgende teppe, og har maskinquiltet det selv. Her har det vært litt 'fintenking', for å få sydd alle blokkene like store. Er nesten ferdig:
 

Her er Kari sitt teppe, hvor hun har kombinert sine månedsblokker med broderier sydd av damer i familien. Mor/bestemor..? Dette teppet er HELT ferdig, og Kari har maskinquiltet det selv:

Wenche B.M. har sydd sammen alle blokkene fra utfordringen, og har montert dem med en bred ramme rundt. Ikke quiltet enda.

Så over til 'vanlig' vis og fortell:

Kari har sydd to tepper, hvor hun har brodert i midten på blokkene:

Gudveig har omsider sydd ferdig teppet som ble påbegynt på kurset med Helle Løvenskiold - 60-graders linjalen.
Maskinquiltet av Merete Ellingsen:


Tove har sydd seg ny veske:

... og her er et lite bilde som Tove har sydd:

Grethe H. har sydd følgende to tepper:

Takk til Grethe H. for bildene! Hun ble en  'reddende engel' da kameraet til Gudveig sviktet.

Er det feil med teksten til noen av bildene? I så fall er det fint om du tar kontakt med Gudveig på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - så blir det rettet opp Wink