Tirsdag 6. januar

"Hot and Cold"
Fra Norsk Quilteforbund har vi fått låne "Hot and Cold 3", en koffertutstilling med 17 tepper. Det er et fra hvert av de europeiske landene i European Quilters Association. Vi studerer motiv og teknikker.

Ta med lapper til "Tepper som varmer"-prosjektet vårt, om du har.

Lena Andersen selger Valdanitråd og annet "du bare må ha"!

Lappelotteri? Hvilke stoffbiter ønsker du deg flere av denne våren? Vær med å velge farger og mønstere for vårens møter!

 

Vatten - tirsdag 20.1. kl. 19.00
Symøte uten program. Informasjon om sted gis på lagsmøtet 6.1.

Tirsdag 3. februar

Årsmøte
Etter årsmøtet forteller Lena Hammer om sitt arbeid med tekstilbilder. Les mer om henne på www.hvervenbukta.no

Tirsdag 3. mars

Vi får besøk av Ragni Afeef
Hun har utdannelse som grafisk designer og faglærer i kunst- og håndverksfag. Hun jobber i eget verksted med tekstiler og fibre i ulike sammenhenger. I det siste har hun blant annet jobbet med nunofilting. Nuno betyr vevd stoff. Nunofilt er ull tovet sammen med et vevd stoff, oftest silke. Ragni vil fortelle om det hun driver med og blant annet vise oss nunofilting. Du kan lese mer om henne på www.ragniafeef.com

Lappelotteri: Kom med ønsker på møtet 3.2.

 

Vatten – tirsdag 17.3. kl. 19-22
Symøte uten program eller servering. Informasjon om sted gis i nyhetsbrev til medlemmer.

Tirsdag 31. mars

Lagsmøte
Dørene åpnes kl. 18.30 og vi starter programmet like etter kl. 19.00. Vi får besøk av Merete Ellingsen fra www.sy.no. Hun kommer med butikken sin. Hun vil også fortelle oss om quilteturer til Frankrike.
Husk å ta med din egen kopp, håndarbeide og godt humør!
Har du noe å vise fram under VIS og FORTELL?

Tirsdag 28. april

Lagsmøte Denne kvelden har du to muligheter!
Vi anbefaler en tur til Røa kirke! Der kan du delta på en INSPIRASJONSAFTEN med Gerd Merkesdal! Se mer informasjon ved å klikke på linken.

Vil du ikke til Røa er du hjertelig velkommen i kirkestuen i Lambertseter kirke. Døren åpnes kl. 18.30 og vi holder på til ca. kl. 21.30. Vi har ikke noe spesielt program, men vi vil sy og utveksle ideer og erfaringer med hverandre. Det blir mulig å jobbe videre med våre "Tepper som varmer". Dere oppfordres ellers til å ta med sømarbeider; både maskin og håndarbeide. Har du en jordet skjøteledning bør du ta med den.

Tirsdag 26. mai

Lappelotteri:

Juni

”UT I DET BLÅ"-TUR - Mer informasjon kommer etter hvert.